CSM NDT söker Provningsingenjör – OFP Nivå 2-3

CSM NDT Certification AB utbildar, examinerar och certifierar personal som ska utföra OFP enligt ISO 9712. CSM NDT är ett ackrediterat certifieringsorgan enligt ISO 17024, vilket innebär att vi har ett välutvecklat kvalitetsledningssystem med eget utbildnings- och examineringscenter i Karlskoga.

Nu söker vi 1-2 erfarna OFP-tekniker som känner sig redo att ta steget från att vara operatörer till att bli instruktörer och i framtiden examinatorer inom OFP. Brinner du för OFP, besitter hög social kompetens och ständigt vill utvecklas, är detta ett jobb för dig.

Om tjänsten

Rollen innefattar att vara kursledare, eventuell framtida examinator samt att delta i kvalitetsarbetet och utveckla vår verksamhet. Arbetet innefattar kundkontakt då vårt tjänsteutbud inkluderar rådgivning under resan till certifiering. Resor kan förekomma då vi erbjuder våra utbildningar på plats hos våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av OFP och har dokumenterad erfarenhet som provare.

Du är serviceinriktad, utåtriktad, initiativrik, har hög social kompetens och uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska, eftersom arbete mot standarder på engelska förekommer.

Vi ser helst att du har en bred kompetens inom OFP och i första hand söker vi dig som har god erfarenhet av praktisk provning och innehar ISO 9712 Nivå 3-certifikat inom någon/några av metoderna virvelströmsprovning, magnetpulverprovning, penetrantprovning, ultraljudprovning och radiografisk provning. Vi är även intresserade av dig som är erfaren Nivå 2 med ambitioner att bli Nivå 3.

Meriterande:

– Nivå 2-kompetens i flera metoder.

– Dokumenterad erfarenhet eller certifikat inom PAUT/ToFd och/eller DRT.

Om företaget

CSM NDT sätter kvalitet och kursupplevelsen för varje elev som högsta prioritet. Vi har ett erkänt rykte inom branschen att erbjuda vad som är bäst för varje enskild kund. Du får chansen att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen för att bibehålla och befästa vår position på marknaden. Vi erbjuder ett arbete där du kan utvecklas både professionellt och personligt.

Övrig information

Besök www.csmndt.se för mer information om oss och våra tjänster.

Placeringsort: Karlskoga

Vi tillämpar kontinuerligt urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet. Välkommen med din ansökan!

För frågor, kontakta Thomas Lundström, Chef Certifieringsorgan, på thomas.lundstrom@csmndt.se eller ring 07366888.

Lämna ett svar