FOP ställde ut på KTHs arbetsmarknadsdagar Armada

FOP ställde ut på KTHs arbetsmarknadsdagar som ägde rum 19-20 november. Syftet var att sprida kännedom och öka intresset för oförstörande provning bland teknologer.

Vi fick ett bra intresse. Något som lockade besökare var Dekras mekaniserade provningssystem Laban med vilken vi scannade en plåt med ultraljud där vi fräst ut texten Armada. Speciellt stort var intresset från teknologer som studerar mekatronik och robotteknik. Vidare var det många som frågade efter examensarbete och sommarjobb.

På plats var Martin Bischis (Dekra), Johan Muhren (ordf FOP, Sandvik), Peter Merck (f d ordf FOP, Dekra) och Mats Bergman.

I planen ligger även att ställa ut på Chalmers arbetsmarknadsdagar Charm som äger rum 4-5 februari. Här tar vi tacksamt emot bidrag om anställningar, examensarbeten och sommarjobb. Ta kontakt med Mats Bergman (mats.gunnar.bergman@gmail.com).

Lämna ett svar