Presentation av styrelsen

Nu är det dags för nya styrelsemedlemmar att presentera sig
Mvh
Styrelsen FOP

Thomas Lundström

År som medlem i FOP styrelse:

Jag fick frågan att bli ordförande i FOP strax efter vår-konferensen 2024 vilket gladde mig oerhört.

Roll/ansvar i styrelsen:

Ordförande sedan årsmöte 2024

År inom OFP:

32 år

Nuvarande befattning och företag:

Chef Certifieringsorgan CSM NDT Certification

Det bästa med att vara medlem i FOP:

Naturligtvis svarar jag nätverkande om jag måste välja. Det är så viktigt för sin egen utveckling att kunna utbyta erfarenheter och diskutera frågeställningar och tolkningar med branschkollegor. Dessutom är det väldigt trevligt att träffa gamla kollegor och skapa nya bekantskaper.

Vad tror jag om framtiden och oförstörande provning:

OFP -teknikerna som finns idag kommer finnas under lång tid framöver. Däremot så kommer det kontinuerligt nya applikationer och undertekniker vilket gör att teknikerna utvecklas.

Favoritmetod:

Oj det var en svår fråga då alla metoder på något sätt kompletterar varandra och det till stor del är applikationen som styr val av metod, teknik och så vidare. Jag måste nog ändå säga UT beroende på att det finns så många tillämpningar.

Bästa minne från en konferens/Temadag:

Jag måste ändå välja första gången jag stod på scenen under ett föredrag gällande certifieringssystem. Det hölls ihop med en branschkollega men det var en väldigt speciell känsla att prata inför en så kompetent publik. Diskussioner efteråt blev som grädde på moset och jag var oerhört nöjd när konferensen var slut.

Fritidsintressen:

Förutom familjen så är jakt med hund ett stort intresse. Älskar att jaga vildsvin med drivande hund. Har sedan 6 år en vildsvinsstövare av rasen Barrak.

Lämna ett svar